FatRam_1703 bilgemcetin Ben 13 haftanın içerisindeyim ama iki gündür karnıma birşeyler oluyor sanki böyle hafif ağrı gibi ama hareket gibide hemen geçiyor iki dk falan sonra yine oluyor acaba bebeğim hareket ediyor olabilirmi?
bilgemcetin FatRam_1703 kısa bir süre 20. Haftalarda falan kıpırdanmaların hissedilmesi normal ama olmıycak değil tabikide olabilir ama hamilelikte en büyük sıkıntı gaz sancıları onları da hissediyor olabilirsiniz
bilgemcetin Sevmek3 aç veya tok fark etmiyor aç karna yaptırırsanız mide bulantısı olabilir ama yapıldıktan sonra 1 2 saat yemek yememek ve herhangi birşey yapmaktan kaçının
1PrensAnnesi bilgemcetin epilepsi hastası 22 haftalık gebeyim tansiyonum ilaca,sarımsağa,kan sulandırıcıya rağmen 13-14lerde erken doğum riskim yüksek ciğer geliştirici yapılacak erken yani 35-36 haftada doğsa bebeğim kuvözde kalır mı? Çok sürer mi? Çok en önemlisi ciddi bi hastalık yaşar mı😔
bilgemcetin 1PrensAnnesi anne kararnındaki çocuğun gelişimini düşünün erken doğum olduğunda kalp sorunuyla doğan veya akcigerinde gelişmesinde problem olan bebeklerde yani kısacası hastalıkla doğan veya hastalık kapan bebeklerde gelişimini tamamlayana kadar kalması gereken süre nekadar sa okaar kalır bunun için önemli olan nekadar geriden geldiği ne tür hastalığının olduğu sonradan da ihtiyaç doğulabiliyor tabikide krizlerleri tetikliycek olaylardan uzak kalmanız bunu şimdi düşünmek sizin için iyi değil biz anneler bir adım öncesindeyiz hep , haklısınız olması gereken hassas bir yaklaşım nekadar kafanızda bu olayı basitleştirirseniz okadar kolay olucaktır epilepsi olan annelerde erken doğum oluyor ve sezaryen olması tavsiye ediliyor hiç hastalığınızda olan bir annenin bebeğihle ilgilenme fırsatım olmadı ama bilgime göre sorunsuz geçiceğini düşünüyorum siz içinizi ferah tutun güçlü annelerin çocukları güçlü olur
Durukusunannesi bilgemcetin 30 haftalık oldum ve 2 haftadır bebeğim çok çok hareketsiz ve karnım taş gibi biraz hazımsızlığım var ondan olabilir mi
Merve3125 bilgemcetin Merhaba, 32+4 haftalığım son 2,3 gündür regl olacakmışım hissi veren ağrı var karnım da sağlık ocagında tansiyonumu bebegin kalp atışını falan ölçtürdüm hepsi normal çıktı, korktum biraz yalancı sancı dedikleri bu mu oluyor?
bilgemcetin Merve3125 doktor ne dediyse odur yediklerinizi biraz gözden geçirin tavsiyem tabikide benim alanım değil yalancı sancı regl ağrısından biraz farklı muhtemelen yedikleriniz gaz sancısı yapıyor olabilir ama dediğim gibi benim alanım olan konu değil doktor ne dediyse doğru olan odur
Zeyne_yusuf0142 bilgemcetin yarın adet günüm enson 8 eylülde adet oldum ama benim adet düzensizliğim var 40 günde bazen degişiyor günü gününe tutmuyor tabi dün test yaptm neğatif çıktı ilk gebeligimde 1 ay 10 gün sonra ögrnmştm acaba yine öyle olma şansı varımdır ben adet olmuycam hamileyim umuduyla duruyorum ama 🤷♀️
bilgemcetin Zeyne_yusuf0142 şimdi hesaplamada sorun yaşamıyorsam normal 28 gün normal bir hesaplamada adet gününüzü geçmişsiniz ama düzensiz adetiniz varsa birazdaha bekledikten ortalama 1 hafta sonra aç karna tahlil yaptırın sağlık ocağında
bilgemcetin Bal1407hepatit b aşısını doğumdan hemen sonra yapılıyor ama bu siz taşıyıcıysanız eşiniz de varsa hamilelik sırasında yapılması gerekiyor
Bonnusimo bilgemcetin merhaba 34+3üm şimdiye kadarda bebeğimin hareketleri azdı sorunsuz bir hamilelik geçiriyorum ama çok az gerçekten hergün aynı saatte iki kere kıpırdıyo genelde uyku halinde midir ne zaman doktora gidilmeli cok az oynadığı icin kestiremiyorum 🤷♀️ sakin bir bebek oldugu anlamına mı geliyor ki 😂
bilgemcetin Bonnusimo doğum zamanı yaklaştıkça hareketlerde azalma oluyor tatlı yiyin bi sorun oldupunu sanmıyorum ama çikolata şeker çok fazla değil tabikide bunlar hereketini arttırıcak belirgin dönüşler ayak dirsek kafa bunları hissedebiliyorsan karnında şekil bozuklupu oluyorsa pozisyonuna göre sorun olduğunu sanmıyorum bu arada yorumun yüzümü güldürdü çok güzel hamileliğin ve ebebeğin olarak geçen bir hayatın olur ☺️☺️☺️