Merve2863 Merhaba hanımlar ben 34 haftalık oldum ama elim ayağım yüzüm gözüm çok şiş ve çok yorgunum sizce ne zaman doğumum başlar kaç haftalık ilk bebek olduğu için oldukça tecrübesizim 😟😢 Gönlüm ve bilgilerim normal doğumdan yana 🤲🏻
Nesse86 Merve2863 Sislik vücuttaki Sudan oluyor diye bilyorum ilk hamileliklerde cogunlugu gününü geciriyor ama tabiki Allah bilir
ikincikezanne_ Merve2863 şişlik için tuzu azaltmanız lazım aslında yediğimiz her şey de yeterli miktarda tuz var fazlası zarar veriyor o yüzden mümkün olduğunca yemeyin bence. Doğum için de ne kadar gününü tamamlar ise anne karnında bebeğin gelişimi için o kadar iyi oluyor. 38. Haftadan sonra doğması bebek için en sağlıklısı. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 😊
Bsraozturk Merve2863 Sağlık Ocağı kontrollerinde şişliğe bakıyorlar zaten onlar daha net bilgi verecektir 😊 ben ilk bebeğimi 38+4te doğurmuştum herhangi bir ödem sorunum olmadı ama genelde tuzdan kaynaklı oluyor hamilelikte
yesilesinti Evet tuz ödem yapar o yuzden oluyor şişlik. Yorgunluk normal ilk ve son aylarda oluyor genelde. Doğum 38den sonrası beklenir aksi bi durum olmaz ise. Rabbim bi avazda kurtarsın.
Rmeysa_1661 Merve2863 şişlik magznezuyum olabşlri doktoruna danış az kaldı sabret normal doğum yaparsın inşallah 🤲