FeriDee ben hazırladım canım. Kendime 3 takım pijama koydum ayriyetteb doğumdan hemen sonra giyeceğim bi gecelik aldım, çorap, bol bol kilot, emzirme sütyeni, 1 tane patik aldım, hırka yelek tarzı bişey aldım, makyaj malzemelerimi, ıslak mendil, rulo kağıt havlu, terlik, parfüm, deodorant, kapalıyım her pijamanın rengine uygun örnek aldım, gece için olan büyük pedlerden aldım, 2 tane de bebek bezi aldım yine doğumdan çıkınca çok akıntım olur ne olur ne olmaz diye. (Aldıklarım size az veya çok gelebilir o sizin tercihinize kalmış)
Bebeğime de 3-4 takım hastane çıkış setlerinden aldım, çorap, eldiven, küçük biberon (mama için, hemen süt gelmeyebilirmiş), emzik, ağız mendili, şapka, yenidoğan ıslak mendili (e-bebekte uni babynin sarı renkli ıslak mendilinden önerdiler), primanın da en küçük paketinin 0 numarasını aldım, battaniye aldım (1 kalın, 1 ince), alt açmasını aldım yastığıyla, ve pusetini almayı planlıyorum. Bazıları gerek yok, zaten kucağında götürüyosun eve dese de belki eve giderken lazım olur diye alıcam.
Benima aldıklarım bu kadar. Umarım yardımcı olmuştur 😊