Zeynebcicek Arkadaşlar bi anda gelen vücutta kaşıntı daha sonra kulak icinde sanki boğazım da kaşınıyor içerisi nedir bu korkuyorum midem de yanıyor lütfen yardımcı olun
ikizminikler Zeynebcicek mide yanmasına süt iyi gelir. Kaşıntı bende bir kere oldu o zaman hamile değildim ama yediğim bişey dokunmuştu benim sanırım paketli ürün çok tüketmiştim o gün
eymenMomy_ Zeynebcicek ılık bir suyla dus al canim korkutma kendini. Hamileikte kaşıntın olması çok normal
merve0128 Zeynebcicek yediğin bir şey dokunmuştur belki mide yanması normal oluyor gebelikte ama bir anda kaşıntı ve mide yanması olması yediğin bir şeyle alakalı olabilir bi duşa git canım geçmezse hastaneye git bence ne olur ne olmaz
busratunk5 Zeynebcicek mide yanmasına soguk bi süt iç iyi gelir kaşınma kısmına pek anlam veremedim psikolojik olabilir kasmayın kendinizi
Gamzesurucu İlik bi dusa gir kasintini gecirir, mide yanması da bn ne yaptiysam gecmedi, salatalik soguk sut bi dene bi sure rahatlatiyo, rennie duo verdi doktor cok yanma oldgnda onu iciyorum ama o da gecici cozum🙈
symslmz Canım yarın sabah saglık ocagına bi git karaciğer enzimlerine baktır haftanı bilmiyorum ama kaşıntı genellikle kolestaz ile bağdaşıyor gebelikte. Mide yanması için de maden suyu ve muz öneririm