Allissaras Bugün kan uyusmazlıgı iğnem yapıldı 29+0ım , kollarım va bacaklarımda cok ödem oldu heryerim şiş, iğne yaptırıp böyle bir sorun yaşayan var mı acaba, hamilelikten mi iğneden mi emin olamıyorum
irva Allissaras İğnenin bildiğim kadarı ile yan etkisi yok.Bende oldum 28.haftada.Peki o şişlikler var mıydı daha önce iğneden sonra mı çıktı hemen ?
Ebru2403 Allissaras bende 9. Haftadansa oldum ama öyle sıkıntılar yaşamadım senin bence hamileliktendir canım bi doktoruna da sor isterssn
Zerin1234 Allissaras iğneden olduğunu düşünmüyorum bende oldum arkadaşlarım da oldu hiçbirinde böylr bir yan etki olmadı
Allissaras irva hafiften ödemim vardı ama bu kadar rahatsız edici değildi, karpel tünel sendromu da oldu bende ödemden elimde 1 haftadır ağrı uyusma güclüksüz vardı bugün iğneden sonra iyice şişti heryerim elimin ağrısı da arttı iyice 😔😔
irva Allissaras Doktoruna danış istersen bu durumu.İhmal etme madem iğneden sonra da hepten şişti diyorsun.Ne olur ne olmaz canım sor sen doktoruna.
Merveerhannn Allissaras ben ilk düşüğümden sonra 72 saat içinde oldum bi yan etki görmedim , belkide o acıyla yan etki hatırlamıyorm 🤷♀️
esrAlp Allissaras geçmiş olsun bende vuruldum herhangi bir sorun yaşamadım ama iğne sorunsuz bir iğne olsa direk vururlar yatış yapmış gibi gösteriyorlar demek riskli bir iğne bence Dr unuza bildirin
Allissaras Cok teşekkürler herkese sanıyorum hamilelikten oldu bir kaç gün takip edicem kendimi doktoruma da yazdım henüz dönmedi eşimle yürüyüşe cıktık geldik bol su içip buna şükür diyorum allah dermensız dert vermesin hiçbirimize 🥰😙
Missknowitall Allissaras Ben de 28 de vuruldum hiç yan etki olmadı hatta tedbir amaçlı vuruldu ,doktorum hiç zararı olmaz falan dedi. Belki de siz de özel bir durum olmuştur ya da başka bir şeyden kaynaklı ödem olabilir.