Filiznur Mrb bayanlar nasılsınız bebişlerin hareketlerini tam hisediyomusunuz kac kilo aldınız 53 kilo ile hamile kaldım şu an 62 oldum bebişlerinizin kilosu ne kadar ben bugün kontrole gittim 1200 gram olmuş sizce nasıl ☺️
tgce_brs Filiznur 28+5 im bende 😇 en son 26+1 de gitmiştim 900 Gr 35 cm demişti doktorumuz.yarin yine kontrolüm var bakalım napiyo kizçem gorucem inşallah 😇
Milena20 Filiznur bizde bugün tam 28+0 olduk kontrol vardı kilo aynı 1200 boyuda 37cm miş küçük insan 😁 doktor herşeyi haftasıyla uyumlu dedi şükür hareketleri de geceleri epey sarsıyor minik kuş 😁
Star25 Filiznur 28+3🙋🏻♀️ Çok şükür sorunsuz gidiyor. En son 600 küsür gramken gitmiştim doktora bir daha haftaya gitcem çok özledim miniğimi🥰
Duru999 Filiznur 27+5 Allahin izniyle 2 gun kaldi 28 gecmeye. 30lari ve ilerleyen haftalar gormek nasib olsun in se Allah
Filiznur tgce_brs benim kide kız 8 haftadır gitmiyorum iyi kilosu dedi doktor dogana kadar da iyi olyr inşallah
Filiznur Milena20 bizimkide aynı haftasıyla uygun dedi benimki de bayagı hareketli ya sarsıyor insanı artık ☺️
Filiznur Star25 bende 20 haftalık Ken gitmiştim 400 gram Dı cok şükür bu sefer iyi geldi kilosu doktor düşük demişti onda bu sefer gayet iyi dedi bende cok özlemiştim görünce İcim ferahladı☺️
Milena20 Filiznur oy maşallah sağlıkla gelsinlerde kavuşalım inşallah hayırlısıyla Zaman geçmiyor sanki 🤗
Filiznur Milena20 aynen ya benimki ikinci yinede aynı duygular oluyo Bi an önce kucana almak istiyorsun ☺️
Filiznur Duru999 inşallah ya sag salim kucamıza alırız cümlemize inşallah artık agırlaşıyoruz zorlanıyorum. Oturup kalkmakta bide arkasından koşturmam gereken kızım var