Nilgul-19 Kızlar 7 gun once igne vurdum son 2 gündür kasiklarimda belimde karnımda ve göğsüme sancilar giriyo ozellikle bugun çok sık göğsüme sancı girdi acaba sizde böyle seyler oldu mu
Eylul1987 Nilgul-19 benimde çatlatma iğnesinin 7. günü aşılamanın 6. günü benimde kasıklarıma batma şeklinde hissediyodum adetteki gibi değildi bu seferki
afrasil Nilgul-19 belirtiler tamamen hamilelk belirtisi herkes bu belirtiyi yaşıyor bende dahil . Ama gebelik olmadı
Lalin2580 Nilgul-19 canım ben de kullandım çatlatma iğnesi vurulduktan sonra sürekli kasık ağrım oldu adet olucakmışım gibi şuan 6 haftalık hamileyim ama dış gebelik olma ihtimali var😔yeni yeni göğüslerim acımaya başladı 14. günü test yapmıştım çok silik çıkmıştı
Nilgul-19 Eylul1987 aynen igne batırıp duruyolarmış gibi bendede ama cokta heveslenmek istemiyorum aslında psikolojikmen de hissediyo.olabilirm nasipte varsa olurinsallah bekleyip.gorucem bakalım
Nilgul-19 Lalin2580 7. 8.haftayı atlatırsın insallah hayirlisıyla 🤗 bende hep.onu düşünüyorum zaten icimden bi ses hakilesin diyo ama olsada bende senin gibi hep kuşkuda olucam insallah bisey olmaz ya
Anestezist Kasık ağrıları,iğne batmalar adet olana kadar devam edebilir bu tür belirtileri hamile belirtileri gibi algılayıp sonra hayal kırıklığına uğramayın.ben birebir yaşadım transferden adet olana kadar kasık ağrısı çektim ve sonunda çok üzüldüm..