balyanakoglum Cesuratesannesi sarı akıntı, çok sık İdrara çıkma damla damla yapma belirtileri var bende
mayis13 Cesuratesannesi sürekli geçmeyen bitmeyen enfeksiyonum var kronik herhalde bende ki … sık sık az idrara çıkma , yanma , koku , akıntı bunlar belirtiler bol su içmeni öneririm
Xxz balyanakoglum bende sağlık ocağına gidip sordum enfeksiyon için tahlil yapar mısınız diye. Bana ilk sorduğu soru yanma var mı dedi bende yok dedim. O zaman enfeksiyon değildir dedi. Yapmadı. Bol su iç suyu azaltirsan da olur dedi
Cesuratesannesi Xxz bendede yanma yok koku yok ama alt karin bolgemde agri oluyo o yizden sordum ya gitmeye gerek var mi ki acaba
Hhanim Xxz bende de yanma olmadığı halde çıkmadı enfeksiyon. Renkli akıntı ve sık ama az miktarda idrara çıkma dışında belirtisi yoktu. Yanma da basladi diye gidin isterseniz. Suraya bak insana zorla yalan soyletcekler resmen
balyanakoglum Xxz yanma olması şart değil canım benim hiç yanmam olmadı ama ileri derece enfeksiyonum var
Cesuratesannesi Edizinannesii bende zaten hamile kalmadan oncede vardi test yapildi pozitif cikti doktoruma soylemistim o zamanlar yanma zorlanma ve cok agir koku varsa gel bakalim dedi hic biri yok bende o zaman akintiya bagli cikmistir dedi alt karin bolgemde agri var o yizden sordum
Cesuratesannesi Edizinannesii o yuzden mi oluyo dersiniz corap giymiyorum ve pervane onunde yatiyorum ya
Xxz rabiass bende sarı akıntı var ama idrar yaptığım.yerde leke bırakıo vajinadan gelmiyor. Kokusu yok. Ama rengi sarı sürekli çamaşır değiştiriyorum daha fazla değiştirme gereği duyuyorum
Edizinannesii Cesuratesannesi çok etkisi olur tabiki mutlaka sıcak tut ayaklarını üstünü üşüşürsen gaz da yapar oda sancı yapar dikkat et
Cesuratesannesi Edizinannesii aslinda bu alt karin agrim sogan yedikten sonra basladi Anlamadim neden olduguni
balyanakoglum Cesuratesannesi bende bu belirtiler var yine de kadın doğumda tahlil verin orda net çıkavaktır