Sedaaaaaaccccaannsssns Ebruozyolcu benim görümcem başım ağrıdığında vikis ile masaj yapmıştı biraz hafiflemisti uyuyunca geçmişti geçmiş olsun 🙏❤️
Vampirellam Ebruozyolcu Karanlık sessiz bir odaya geçin. Eşiniz veya aileden biri varsa kaşlarınızı çekerek masaj yapsın. Ve şakaklari ovalayarak. Belki biraz olsn rahatlatır. (Biraz sert çekip ovalasin kaşları)
Elvanay Ebruozyolcu bende kronik migren hastasıyım ..parolumu içerim alnıma patetes dilimleyip yemeniyle sararım.olmadi buz tedavisi yaparım sade kahve içerim yeşil elma yerim .tansiyonunuzu ölçmeyi sakın unutmayın böyle 9ayımı geçirdim
06uysal Ebruozyolcu vikis parol masaj :( başka bi çare yok maalesef. Ben geçen ay kovid geçirdim tek belirtim baş ağrısıydı çıldırttı beni. Çok işe yaramasada bu üçü ile atlattım
Ebruozyolcu Vampirellam geçmiyor canım dediklerinin hepsini yaptım uyuyorum geçmiyor buz koyuyorum geçmiyor eşime ersağın masaj kremiyle ovduruyorum geçmiyor 😔
Mrvalp9218 Benimde bi kac gun once dayanilmaz bas agrim oldu sabahtan aksama kadar sac diplerini cekmek biraz iyi yapiyo birakinca yine ayni tam pes edip ilac atcagim zaman kesildi gecmis olsun.
Ebruozyolcu Elvanay allah hepimizin yardımcısı olsun valla çocukluğumdan beri baş ağrısı çekiyordum ama hayatım boyunca hergün ağrıdığını hatırlamıyorum bi gün ağrır 5 gün ağrımazdı ama şimdi hergün ağrıyor dayanılmaz bişey 😔
Merveerhannn Ebruozyolcu canım bende öyleydi son günlerde, tansiyonum baya düşük çıktı. 1 bardak tuzlu ayran içtim bugün geçti çk şükür. Tansiyonunu kontrol ettir bnce
Elvanay Ebruozyolcu seni okadar çok iyi anlıyorum ki Allah yardımcımız olsun şafi ismiyle şifa versin sana.yapacak hiç birşey yok yavrularımızı kucamiza alalım unutacaz bu ağrıları.