Happybabyyy Kizlar, heyner besik aldim. 60×120 olcusunde. Icinde yatagi ve yorgani da var. Englis home dan da nevresim takimi aldim. 100×150 olcusundeymis. Yataga fln buyuk geldi carsaf. 60×120 olcusunde de carsaf goremedim. Anlamadim ki sorun nerde🙄🙄😔😔
ikizminikler Happybabyyy büyük olması daha iyi değil mi canım altına doğru kıstır işte 🤷🏻♀️ Benimde beşik o ölçüde ben kestirip alıcam annem dikecek çarşaflarını
Epifenomen Happybabyyy en küçük nevresim takımu ölçüsü 100×150 diye biliyorum kuzum ben de alırken baya araştırdım ama daha küçüğünü bulamadım😌
Happybabyyy Tugce1803 soktakiler o kdr kaliteli olmuyo. Veya desenini fln begenmiyoruz. Bunun bi cozumu olmali yaa ufff cok sacmaaaa
nazeninhanim Happybabyyy beğendiklerin öyle olabilir ama 60×120 hiç yok demek olmaz. Var bayağı. Yorgancılarda çok güzel kumaşlar var onlaeq diktir. Ben bu kadar modern kumaşlar bulabileceğimi sanmazdım ummadığın yerden çıkar güzel şeyler
busravolkan Beşiğinin ölçüsüne göre diktirebilirsin canım nevresim. Ama bence aldığını da kullan bükerek, israf etme
Happybabyyy nazeninhanim yok ya bizim buralarda ne arar🙄😅 netteki cesit hicbi yerde olmaz ki. Isimli nevresmlerden de yaptrcaktm. Skldm smdi ya
gokella Happybabyyy nevresim için kumaş alıp dıktirebilirsin ben öyle yaptım anne yanı ıcın aldıgım beşiğime
Sezensu Happybabyyy Bende bulamadım canım ve 100/150 de kullanılmıyor yorgan da Kocaman oluyor beşiğin içinde kötü duruyor diktirdim o yüzden ben bizim 70 e 130 du en iyi diktirmek