Mary06 Elvanay ben göbekten jiletle bile artık alamıyorum çnk göremiyorum oraları siz nasıl ağdayla yapabiliyorsunuz
Beyziikoo Nur03 Ben memnunum zaten kuaförlerin genital koltuk altı için kullandığı ağdalardan. Makine içerisinde eriyor ben bıyık koltuk altı için yıllardır kullanıyorum çokta memnunum. Bazen de kuaföre kaçıyorum 😂😂 Bende hem sir ağda makinesi hem de boncuk ağda makinesi var koyuyorum eriyor sonra yapıyorum her ne kadar istemesemde 😂😂
Elvanay Nur03 niye korktun 😂😂tek tek al bari kompule yapıştırma ilk acemilen yavaş yavaş😁😁zor geliyorsa başka birşeye başvur bak kasılma bebeğine zarar gelir canım
Mary06 Hamilelikte kıllarla nasıl mücadele ediyorsunuz ağdacıya mı gidip aldırsam diyorum çnk orman oldu artık, ama koronadan yakın temasa ve bebeğe de bir şey olur acıdan korkudan diye cesaret edemiyorum
Beyziikoo Nur03 Yok değil onlar çam sakızı kullanamaz ki yetişmez yani. Fark ettiysen makineleri var ırada ısıtıp spatula ile kullanıyorlar. Çam sakızı zahmetli bir şey zaman kaybı olur onlara 🤗 Makinenin içinde eritilmez zaten çam sakızı.
Beyziikoo Nur03 Kız aynıları satılıyor marketlerde baya iyi falan değil 😂😂 Şahsen ben aynısını kullanıyorum yani 😁 Sen yeni mi ağdaya başlayacaksın hiç kullanmadın mı ağda ve türevlerini 😂😂
Beyziikoo Nur03 Hıı markadan markaya değişebilir tabi ben kuaförümle aynı kullanıyorum 🙊 Deneye deneye bulursun belki 🤗