YarenSmile kızlar bugün salon takımı halı vs alışverişi için sabahtan beri ayak üstü geçiyoruz eve geldiğimde fark ettim su gibi kahverengi akıntım geldi acaba yorgunluktan mı oldu düşük mü yapıyorum böyle olan varmı?yarın doktor a gideceğim
Karadeniz61 YarenSmile çok geçmiş olsun, dikkat edin kendinize. Bebeğinizle allaha emanet olun sağlıkla alın kucağınıza 😘 bende 9haftalığım 1aydır bebeği öğrendiğim günden beri ara ara kanamam var. Progestan alıyorum ve yattığım yerden her dk iç çamaşırımı kontrol ediyorum🙈
YarenSmile Annesi123 hamileliğimin başında da yaşamıştım progestan ile durmuştu. doktorum artık kullanma diyince bıraktım
YarenSmile Karadeniz61 Allah razı olsun canım sende sağlıkla al kucağına meleğini. çok kötü bir durum 1,5 yasında kızım var onda hiç böyle olmamıştı hamileliğim çok rahat geçmişti.
Karadeniz61 YarenSmile geçen cuma kırmızı olarak şiddetli kanamam oldı ctes de devam edince hemen doktors gittim bebek iyiydi. Kırmızı şiddetli kanama 3kez yaşadım. Diğerleri kahverengiydi
HULYA0693 YarenSmile canım benimde dün oldu bende 12.haftamdayım öncede kırmızı kan gelmişti progestan içmiştim kan kesilince bırak demişti bırakmıştım dün gene kahverengi lekem gelince tekrar hapı içmeye başladım 😔bende korkuyorum yatıp dinleniyorum ama ne kadar yatabilirsin evde