Defnederen Yasemin0728 merak etme düşer hemen düzenli kullanırsan ac karnına yutuyorsun yarım sat sonra kahvaltını yapıyorsun
Yasemin0728 Defnederen bende onu kullanıyorum canım 50 mg olanı hafta içi 75 mg olanida hafta sonu kullanıyorum bugün 15 gün oldu perşembe kontrolüm var
Yasemin0728 Defnederen her sabah saat 7 buçukta içiyorum kahvaltyiıda garanti olsun diye 2 saat sona falan yapiyom
Yasemin0728 happyaannee canım bişey daha sorayım sana. Normalde adetin 2. Günü baslanilsin deniliyor sen ne zaman başladın ve kaç gün sonra adetin geldi. Benim adet düzensizliği var o yüzden bugün basliyim mi
Yasemin0728 Defnederen bende yarın kontrole gidicem düşmüştür diye umuyorum ve bende hep devam edicem hapa
happyaannee Yasemin0728 başla cnm bn adetmden 2 hafta snra basladm 1 haftaya yakinda ilk defa erkenden adet oldum 👍👍
Yasemin0728 happyaannee dün akşam yedim bı kaşık canım. Peki sen sabah akşam mi yiyosun canım ve kullanmaya başladıktan kaç gün sonra adet oldun
Susamcik01 Deletedmom360 benimde haftaya pazartesi bitecek salı doktoruma gidicem inşallah bunay güzel haberler alırız ❤️
happyaannee Yasemin0728 canim yatmadan once 1 kasik yiyip tayiyordum her akşam 1 kaşık şifa olsun inşallah ben 3.4 gün sonra adet oldum
Yasemin0728 happyaannee çok sağol canım cevapladigin için. Umarım adetim gelir. Ve sende bende gebe kalırız isteyen dileyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlad nasip etsin inşallah