Edizinannesii Btlerva kimyasaldan dolayı çok önerilmiyor diplerine canım uçları sıkıntı değilde bende doğumu bekliyorum valla
CansuAbinik Btlerva Bunu en iyi doktorunuza sorabilirsiniz. Benim doktorum organik boya ile boyatabilirsin demişti. Bende bayağı bekledim sonra gidip diplere dokunmadan saçıma ombre yaptırdım 😂
Btlerva Anladım canım teşekkür ederim ☺️ bende doğumu bekleyeyim o zaman hayırlısıyla sağ sağlim alalımda kucağımıza inşAllah 🤲🏻☺️
Demiralpmoms Btlerva bende boyatacaktım doktoruma sordum. 5.aydan sonra boyatabilirsin dedi çünkü organ gelişimi 5. Aya kadar devam ediyormuş cnm . Bnde erteledim şimdilik bilmiyorum.
Mary06 Demiralpmoms valla doğumuma kadar saçlarımı boyatmam organ gelişimi devam eden bir süreç hep sonuçta
Mom092 Btlerva ilk uc ay onermiyo doktorlar sonrasinda boyatabiliyormusuz😊 bende dusunuyorum bi doktorumla goruseyim bitkisel alır boyarim olmadi 😄
Btlerva Sağolun kızlar 🤲🏻 Allah nasip ederse pazartesi gitçem bende kontrole o zaman sorayım doktoruma ☺️
Mary06 Btlerva boyamıyorum şahsen, ama illa saç rengimi değiştircem diyorsan organik boya yaptır zarar gelmez
Demiralpmoms Mary06 valla ben organık dedim de onada aynı şeyi dedi. 5. Aydan sonra dedi canım beklemekte fayda var nolur nolmaz