DilayS Kizlarrr ben bugün dr sormayı unuttum belki aranızda soran bilgisi olan wardir diye sormak istedim 35+5 Haftadayim son ayim acaba saçımı boyasam boyatsam yada bi sakincasi olurmu yani cesaret edemedim ama boyatmak istiorum dogum öncesi açık bakım
NerminBal DilayS gebelikte boyatılmıyor diye biliyorum ama kimyasal olmayan boya olursa boyanıyordu diye duymuştum ama doktoruna sor canım yine
Mevaaaa5555 DilayS doktorum doğal boyayla boyayabilirsin dedi. Kuaförüme sordum doğal boyaların çok pahalı olduğunu söyledi ayrıyeyten de ekledi üstüne para versen hamileyken yine de boyamam dedi az kalmış biraz sabret canım :)
ikizminikler DilayS doğal boyayla boyanır diye biliyorum ama saçın kötü durumda değilse dibin felan gelmemişse bulaşma derim
Edizinannesii DilayS canım diplere değdirmezsen sıkıntı yok ama doerr değerse kimyasal olayından dolayı önerilmiyor bende doğumdan sonrayı bekliyorum
Ezgim26 DilayS Bence bu kadar beklemişsiniz az bir zaman kalmış doğumdan sonraya erteleseniz daha iyi olur