Nasippp Gnl11 ben Hindistan cevizi yağı aldım valla öyle her gün de sürmüyorum inş işe yarar henüz 14. Haftadayım
irva NerminBal Valla ben gebeliğimi öğrendim ondan sonra hiç beklemedim başladım.Şuan 31 haftalığım çok şükür bir şey yok daha.
spaceship Mustela, lierac ( hem jel hem losyon ), palmers, Hindistan cevizi yağı, sarı kantaron yağı, tatlı badem yağı…. hepsini kullandım ama yine de çatladım demeye adayım 😖🥴🤪😅🙃
NerminBal irva ben 17+5 oldum halen kullanmaya başlamadım çatlak göremiyorum şuan için o yüzden emin olamadım
irva NerminBal Çatlamaya başladığı zaman başlamıcan kuzum zaten öncesinde başlıcaksın ki çatlamasın.Çatlamaya başladıktan sonra kullansan da etkisini göremezsin.
Tgbugra Ben lierac almayı düşünüyorum ama geçen gün kakao yağı da etkili diye duydum kullanan oldu mu
Drn-Brc Gnl11 içerik olarak hepsi cok kötüydü cildimize sürdüklerimiz de en az yediklerimiz kadar önemli o yüzden burts bees aldım ben bebeğin şampuanını da aynı marka aldım
zepbjk Gnl11 lierac kullandım o bitince bio oil aldım ikiside güzel gibi de 27.haftanın içindeyim daha kanıt sunamam 😃