CansuAbinik Gnl11 Ebru Şallı’nın Hamile pilatesini ve Çetin Çetintaş’ın Hamile yogasını yapıyorumm 🤗🤗
Myssr Gnl11 ebru salli yapmistim basi hareketleri yapamadım oldr esnek degildkm ama genelini yaptm basitti ve rahatalticiydi
CansuAbinik Edizinannesii son haftalardan önce başlamanız gerek. Yoksa bir fayda göremezsiniz. Doktorunuza danışıp başlayabilirsiniz. 16.haftadan beri yapıyorum ben
CansuAbinik Edizinannesii Allah Allah hiç öyle bir şey duymadımm.. Sürekli yapmak gerekiyor açılmayı zamanında desteklemek için 🤔
sherlock_anne Gnl11 ben çok önce hem yoga hem pilates yapmış ve eğitim almıştım. Kendim yapıyorum yotubededa ecece comtr kanalındaki videoları gayet başarılı buluyorum
CansuAbinik Gnl11 Hamilelik yogası da var. Efsane bir şey tavsiye ederimm. Beni aşırı derecede rahatlatıyoor 🤗🤗
Mary06 20 haftalığım henüz daha başlamadım, ilk önce ekipmanları almam lazım sanırım. Siz ne marka ve intten nerden aldınız? Yorumları okuyunca alamadan kaldı öylece
Gnl11 Mary06 ben ekipman almadım küçük topum var şimdilik büyüğünde var ama ihtiyaç duymadı daha çok esneme hareketleri yapmaya çalışıyorum vücudumun açılabilmesi için
CansuAbinik Mary06 Önce doktorunuza mutlaka danışın. Bazen doktorlar onaylamıyorlar. Benim kullandığım ekipmanlarımın hepsi DELTA markasının. Ama trendyolda içinde bütün ekipmanların olduğu setler var🤗 Daha uyguna olabilir, bir araştırın derim 🥰