Edizinannesii KbraAkyol şuan gördüğüm benim için yararlı post bu oldu eksikleri giderdim şimdi hazırlama yıkama asamasindayim teşekkür ederim 🥰
Kuzucuk61 KbraAkyol hayırlı doğumlar. Bende 31. Haftadayım çanta hazırlayacağım inşallah bir iki haftaya ekran görüntüsü aldım🌹😍
Mucizemvebenn KbraAkyol Ben bunlara ek olarak -ıslak mendil -kağıt havlu -normal el havlusu -dezenfektan -kolonya koydum.😊
KbraAkyol Mucizemvebenn ıslak mendil yazmayı unutmuşum hatırlattınız teşekkürler bende koydum🙏🏻 Maske dezenfektan falan söylemeye bile gerek yok die düsünmüştüm 😂
KbraAkyol 9ay10gun rica ederim içlik çok ince beyaz bir bebek kıyafeti internete yazarsanız sanırım resmi çıkar burdan yüklemek isterdim ama nasıl yapılıyor bilmiyorum
KbraAkyol theAna ilkinde lazım olmadı ama genede teşekkürler. Yani bulunabilecek şeyler onlar su meyve suyu vesaire alınınca onların poşetine koymuşlardı heralde annemler
Rmysa23 KbraAkyol canım göğüs yara olmasın diye göğüs kalkanını kullanmadan önce göğüs ucuna krem/ yağ vs kullanıyor musun?