Astadavistabeybi Wc dışında ayağa kalkmamam gerekiyor kanamam durmazsa eğer doğuma alacaklardı lütfen ağır iş temizlik vs yapmayın şuan hastanedeyim sabahtan beri aldığım serum ilaç iğnenin haddi hesabı yok nolur duanizi esirgemeyin onu kaybetmek istemiyorum 😓😣
DiplomaliEvHanimi Astadavistabeybi allahim ayrdim etsin canimmmm 😢 bende dikkat ediyorm ayni haftamiz
Bebislerimiz Astadavistabeybi ya cnmm seni hatırlıyorummmm 🙏🏼 Allahim yardım etsin sen guclu ol ki bebegin de guclu olsun 🙏🏼 Saglikla gelsin doktorlar ellerinden geleni yapar hic o guzel canini skma
Uykulugebe Astadavistabeybi Allah yardımcın olsun canım Rabbim inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 🤲🤲🤲
edaelifokmn Çok geçmiş olsun canım Allahım sanada bebişede güç kuvvet versin rabbim sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin🤲🏻 Canım birdenmi kanaman oldu yoksa riskin zaten varmıydı, plasentan aşağıda olduğu için mi kanama oluyormuş?
Astadavistabeybi Bebislerimiz inşallah canım benim inşallah psikolojik olarak bitiğim ama bunada şükür
Bebislerimiz Astadavistabeybi somra bugunleri ileride yasayanlara hep anlatip guc vereceksin sen dualarimdasin 😘
Astadavistabeybi Bebislerimiz Allah binlerce kez razı olsun canım benim inşallah kurtuluruz sağsalim 🙏🤱🏻
Nasippp Astadavistabeybi allah yardımcınız olsun rabbim sizlere bağışlasın evladınızı 🤲🏻 ayaktamı kaldınız sebepsiz mi🥺
Safie Astadavistabeybi bende aynıyım kanamam oldu 3 gündür yatıyorum hastane de yarın 4 olacak kanama azalıyor zamanla korkmayin azaldı mi biraz
Astadavistabeybi Safie önce kahverengiye dönüştü sonra azaldı azar azar kahve oluyor 😓sizin durumunuz nasıl