Ecrem Bende 36 haftalığım ama karnımda sertleşmeden başka birşey olmuyor ne olduğunuda anlayamıyorum . 😀
Zeyyno_ Hayalalemi top gibi bi yerde toplanması kasılma oluyor yalancı kasılma ve gerçek var yalancısı düzensiz oluyor yani bgün bi kere olduysa diğer gün veya başka bi gün oluo veya bi günde iki defa olup farklı saatlerde sabah akşam gibi gerçeği de düzenli olarak belli dk aralıklarla oluyor
KeremEnsar2124 aysegul1912 evet oyle son saatlerce ciddi oranda sertlesme ve bebegin toplanmasi var randevumuzda ayin 14 u ilk oglumdada 34 haftada yalanci sancilarim basladi zaten buyuk ihtimalle buda oglum gibi 38de gelmek isticek
Atesays Guluc seninki gelicek artık demekki yokluyor 😂 benim toplaniyor sertleşiyor ama öyle çok bi ağrı yok , sadece şiddetli mide yanması başladı gece uyandıracak kadar 🤯 çok nadir adet ağrısı giriyor 😂
Guluc Atesays o mide yanması bendede cok vardı gece soğuk su içerdim süt içerdim şimdi yok yanma mide ağrısı var azıcık fazla yiyorum spazm geçiriyorum ama doymuyorum da bebek 4 kiloya dayandı heralde benim en son 3600 dü dayanacak halim kalmadı allah biliyor ya
Reysare 33 haftadayım henüz tanışmadım kendisiyle 😅ama korkulacak bir şey yoktur inşallah allah yardımcımız olsun kızçeler🥰
Guluc Atesays doktor şimdili normal dedi canım doğurabilirmiyim bende pek bilmiyorum doktor normal bekliyorum dedi
Busrabdullah_123 Anne2_ ne akdarguzel yorum yaptin öle sen maşallah senin maçından sonra rahatlıyor insan 🥰
Anne2_ Busrabdullah_123 canm sen bide o bebeği doğurunca gör her şeye değiyor oğlum şimdim yanımda uyuyor mis gibi Kızımda karnımda 😍inşallah hemen doğarda çok bekledim canm Kızımı 😣
askvehuzurum HappyMom benim kasıklarım çok ağrıyor mesela dğn gecee saat 4 civarı sabaha karşı evde deli gibi dolaşıyorum üstelik daha 23 haftalığız
m_kulac90 HappyMom bi kaç gün önce regl ağrısı gibi ağrı girdi kasıklarıma ve belime yalancı sancımıydı ki😱😱😱
Sibelkarakaya Yalancı sancıyı daha henüz tatmadım 30.haftamdayım daha erken ama dün gece bacağımda öyle bir ağrı vardı ki uyutmadı resmen eşim bacağımı ovaladı ağrı kesici kremle anca öyle geçti valla kızlar gerçek sancıyı düşünemiyorum🤷♀️😬
Eda_Durak19 Sibelkarakaya doktorunuza danışmadan krem vs kullanmayın derim. Sağlıkla alın kucağınıza 😇🙏🏻🎈
FundaBel Valla ben 30+2de yım bu zamanda olan var mi bilmiyorum 2 3 kere yalancı sancı yaşadım çok değil