Haticeege sevval5481 yalancı sancı . Bende de aynısı oluyor kasıklarıma adet olacakmışım gibi bi ağrı giriyor aynı şekilde bu ağrıya ek olarak belim ve sırt ağrımda ekleniyor. Belli bir süre geçince diniyor ağrı. Aslında vücut kendini yavaş yavaş doğuma alıştırıyor. Gerçek sancılar dinlenince veya bellirli bir zaman zarfından geçmez canım şiddetini daha da fazla arttırır diye biliyorum
Anne2_ sevval5481 dinlenince pozisyon değiştirince geçiyor mu canm eğer geçiyorsa yalancı sancıdır kaşıklardan vurur belede vurur bacakta uyuşabilir yalancı sancıda bana 35 ten beri oluyor 41+1 oldum daha gerçeği uğramadı keşke gerçek sancı gelsede acısına razıyım doğurmak istiyorum artık
Angelica B1e2y3z4a benim baş ağrım yok ama artık dişlerim sızlamaya başladı. Baş ağrısı için nane yağıyla şakaklara masaj yapın yada buz koyun diyolardı bir dene istersen iyi gelebilir inş
Angelica -Aysenur- aynen ben de öyleyim canım. Evde tatlı bir telaş yerine sayemde sürekli bi gerginlik var😂 acı eşiğimde yüksek aslında dirayetliyimdir ama ne gibi ağrıyla ne zaman karşılaşcağımı bilmemek beni çok yıprattı. Her gece hayal kuruyorum hastaneye bi gitmişim 4 cm açıklık var diyolar oh diyorum yapıcam bu işi fln😂
muhendisanne1 HappyMom sancı ile kasılma aynı şey değil dimi ? Kasılmadan kastım mesela karnımın üst tarafı mide hizası ve aşağıya doğru semsert oluyor bi süre geçmiyorda, 39. Hafta oldum artık sancı olurda haberim olmaz anlamam diye tedirgin oluyorum 🙈
TgceSrbst Cok korkuyorum su sancidan ya nasil birsey dayananamayacak miyim yoksa diye tetikteyim heran 38+5 haftalik oldum tik yok ama korkuyorum cok
Asyaagkcn HappyMom çok nadir de olsa benim de yalancı sancılarım oluyor.😪 Arada bir de regl sancısı gibi hafiften ağrım oluyor geçiyor. Sancılarımı ben bağırsak hareketi olarak düşünüyordum bu yazıya kadar.😅