Mavilipembeli Anne2_ canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bende 39+5 im benim doktorum 40+2 de suni sancı verecekmiş daha da beklemeden ne olur ne olmaz diye siz neden suni sancı denemiyorsunuz
Anne2_ Mavilipembeli amin inşallah canm benim 🌸sende sağlıkla al kucağına inşallah 🤲🏻Benim ilk doğumum mecburi sezeryandı canm bunu vajinal doğum yapmak istiyorum o yüzden kendi sancımla doğurmam gerekiyor suniyi ondan alamam
Angelica Anne2_ inşallah hemencik bu gece doğurursun sana dua edicem canım😀 sağlıkla kucağına al inş bebişini
Anne2_ Gunayaltundas 40 ları gören anneleri duyunca aa nasıl o kadar bebek durur diyordum ben resmen 41+1 le bekliyorum şaşırdığım şeyi yaşıyorum inşallah bu akşam bekliyen anneler sancılanırda rahat bi doğum yaparız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Anne2_ Ececem inşallah suniye gerek kalmadan kendi sancınla doğurursun ama gerekte olursa hiç üzülme keşke benim suniyi almaya bile şansım olsaydı 😣
Kadriye54 Anne2_ ya ne doğru demişin 😁😁 güldürdün beni ama gerçekten böle gibi doğmak bilmediler sözde kızlar erken gelir nerde kaldı bunlar 😁😁😁❤️
Anne2_ Kadriye54 evet evet onuda dedim doktora🤣 hani kızlar erken doğarmış herkes öyle diyor hocam dedim kim demiş o urafeyi bu ne bilcekte cinsiyetini önceden gelcek dedi 😁
Anne2_ Melegimmm1244 canm Facebook ta ssvd gurubu gir bak üye ol hiç bişey için geç değil bende sezeryan günümü almıştım umudumu kaybetmişken 37+4 te canm doktorumu buldum o gurup sayesinde
Kadriye54 Anne2_ hahhahahaha🤣🤣🤣 kötüsü böle giderse topaçları doğurucaz benim ki 37 e gelirken 2500 kiloyu geçkindi bugün kontrole gidicem ne diyecekler bakalım nasıl kararlaştıracagız doktorla doğumu 🙏🏻☹️
Melegimmm1244 Anne2_ grubun adı ne aynen cnm valla bilmiyorum bide ssvd 6000 civarı senin nasıl swzeyan 3000 yads 3 buçuk . Bilmiyorum valla iyice şaştım 37 ye girecegiz nerdeyse