Nasippp Mercimeginannesi123 valla benim tahmini 7 nisan gözüküyor ama Mart sonu da olabilir 😂 bebişimşj keyfine bağlı cinsiyeti öğrenirsem başlıcam yavaş yavaş 😎
cgelmas Evet bakıyorum🥰 Babaannesi gittikçe avmye gördükçe pike falan ağız bezi alıyor🙈 Anneannesine de reflü yatağını aldırdım bugün.. sonraya kalsın istemiyorum artık yavaş yavaş alacağım oda takımını sadece ocak gibi alırım☺️
Burcuu3761 Mercimeginannesi123 göstermedi canım 15 haftalıkken gittik oturuyor görünmüyor dedi doktor😃
Mercimeginannesi123 Burcuu3761 kızlar genelde göstermiyor ama tabi yine belli olmaz hayırlısı olsun canım 😂
Bernanisa Mercimeginannesi123 cinsiyet kesin belli olsun bende çok heyecanla bekliyorum birşeyler almak için.
Mercimeginannesi123 Ferzininannesi oy şimdi bellidir minik kuşun cinsiyeti 🥰 rabbim önce hayırlı saglıklı sonra da gönlünüze göre olanı versin inşallah canım
Ferzininannesi Mercimeginannesi123 evet bakalım ilk seferde gösterecek mi, kızımda hemen görmüştüm inşallah çok uğraştırmaz 😄 amin inşallah sağlıkla hayırla gelir 🤲
Mercimeginannesi123 Kahramankentli bir yerden başlamak gerekiyor aslında cok geciktirmekte iyi değil üst üste zor olur 😏
Mercimeginannesi123 Balkuzu01 erken doğum riskim cok yüksek o yüzden cok kararsızım ben o zamanlara bırakamam heralde 😂
Mercimeginannesi123 Annesinin_Busesi ilk torun mu 😂 valla aynen bütün gün bakıyorum kendimi zor tutuyorum almamak için
Mercimeginannesi123 Nasippp bize 12de erkek gibi dediler 15te kesin kız dediler simdide eliyle kapatıyor o yüzden içim cok rahat degil detaylıya kadar emin olamıyacam muhtemelen 😂😂