Rmysa23 toprakumsal yani canım aslındanyapı meselesi 🥰 Allah bağışlasın yavrunuzu bu arada ☺️ Benim ilk gebeliğim biraz heyecan, korku, kaygı ve merak duyguları var içimde acaba nasıl olcak doğumum filan hep bunları düşünüyorum 😌
maria12 Bebeğimi hep uyurken görüyorum hareketli göremedim çok kafama taktım saçmalıyor muyum sizce normal mi yoksa
toprakumsal Rmysa23 Yetmesede o can havliyle yetiriyosun ve sancım geçince zaten dinleniyorum bol bol nefes alıp ver emin ol hiç korkma inan bilmeden doğuma gitmek daha iyi süreci bilipte gidicek olmak daha zor benim için 😂
Rmysa23 toprakumsal ay evet bide o işin o kısmı var Bilmek veya bilmemek 😂. İnsan merakta ediyo bi taraftan canım ☺️ . Ben en çok şeyi merak ediyorum bebeğin kafası göründüğünde yani o anda bi ağrı, sancı oluyor mu canım ? Yoksa afedersin dışkı gibi bi baskı mı hissediliyor o an ?
toprakumsal Rmysa23 Ben doğum anında hiç bişey hissetmedim bebeğim 2910 doğmuştu 2 kere ikindim çıkmıştı
Fyyzzynp Assye çok merak ettim de çatı muaynesi açılmayı sağlıyor mu acaba doktorum bugün yaptı ama bu muayneden sonra çok sarı bi akıntım oldu acaba açılma olmasını sağlar mı ilk gebelikte??
Assye Fyyzzynp tek bir catı muayenesi açılmayı sağlmaz ama üst üste olurda tetikleyebilir haftana göre canım ❤️
Cansiin Assye merhaba benim kızım 31 haftalık ama ultrasonda 3 hafta önde görünüyor sezeryan olucak doğumum hayırlısıyla ultrason haftasına göremi alırlar doğuma sizce yoksa son adet tarihine göre mi
cansutnc54 Assye merhaba 24 haftalık hamileyim doktorum bebeğimin gelişiminin bir hafta ileriden gittiğini söyledi erken doğum riski var bebeğin kilolu oluşu doğumun erken olmasına sebebiyet verir mi
Fata2014 Assye sezeryan yada normal farketmez sadece bebeğim ve ben sağlıklı bir doğum geçirelimde Allahın izniyle bişey istemiyorum
sevval5481 Assye her normal doğumda dikiş oluyor mu birde vajinam dışarıdan küçük görünüyor rahim ağzı kısmı öyle diyim bay aküçük yani hamile olduğumdan beri herhangi bi büyüme yok dış kısmındada değişiklik olması gerekmiyor mu
Busrabrk34 Assye bugün muayenem vardı 37+4 günlüğüz 1 cm açılmam var ama bebeğim makat geliş doktorum sezeryan doğumda istemiyorum doktorum son ana kadar bekleyelim belki döner dedi ama ben. Hiç umudum yok döneceğinden sezeryan olsam sizce genel anestezi mi spinal mi hangisini önerirsiniz
Suna4 Assye bağırsaklarda parlaklık olduğunu söyledi doktorum. 20. Haftalarda geçer dedi ama kafaya cok taktım. Bu konuda fikriniz var mı acaba.
Assye Rmysa23 eğer bebeğiniz sürekli uyuyorsa 2 saat gecti uyandıramıyosanız muhtemelen doymuyordur canım
Minikbebegim1 Assye düşük yapalı 40 günü geçiyor benim hala ara ara lekelenmelerim oluyor bunlar normal mi 😧 küçükken düştü çok
Hav12316 Assye ben ilk erkek sıkıntılı hamilelik sebebi ile 27 haftalık erken sezeryan ile alındı bebek 2. Hamilelikte son hafta sürecim nasıl olur ya normal gelirse sonuçta ilki alınması gerektiği için alındı