ikizkelebeklerim06 Sevgili anneler bugün ikiz kızlarımdan birinde cinsel organ da belirgin bı çıkıntı tespit edildi. Başına gelen ya da şahit olan var mı lütfen yazsın.Morale ihtiyacım var…
ikizminikler ikizkelebeklerim06 kaç haftalıksın canım.. hiç duymadım ama inşallah kötü bişey değildir doktor bişey söylemedimi?
Bireylulmasali ikizkelebeklerim06 belki erkektir yani öyle yanılma payı oluyor ya bazen cinsiyette olamaz mı?
_Koncuy_ ikizkelebeklerim06 bence bir periontolojye görünebilirsiniz, bu tür gebelikler de uzmanlar. Ama benimde aklıma acaba erkek mi diye gelmedi değil. İçinizi ferah tutun 🌼
Twinsmomm01 ikizkelebeklerim06 ilk defa duydum içine ferahlık ver herşeyin bi çaresi vardır yeterki sağlık olsun☑️
ikizkelebeklerim06 ikizminikler kız ama çıkıntı söz konusu dedi 😔😔 Doğunca belki operasyon gerekebilir dedi ler Başka doktora da görünmek istiyorum..
ikizminikler ikizkelebeklerim06 bencede bi baktır başka doktorada hemen üzme kendini belki bi göz yanılmasıdır bilememiştir herşeyi doğru bilecekler diye bişey yok onlarda insan yanılabilirler
Bireylulmasali ikizkelebeklerim06 canım benim içini ferah tut kordon olabilir bir şey olabilir göz yanılması olabilir her şey olabilir aklına kötü şeyler getirme lütfen.Rabbim gönlünü ferahlatsın 🤲🏻
ikizkelebeklerim06 ikizminikler 3 kere baktılar ayrı ayrı çıkıntı belirfgin ben de gördüm doğumu beklemek gerek dedi genetiğe gittik eşimle ailede hiç bı şekilde cinsel organında sorun olan biri olmadi.
_Koncuy_ ikizkelebeklerim06 ımm inşallah kötü birşey değildir, belki bir göz yanılması, makine hatası olur inşallah. Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙌🌼
ikizkelebeklerim06 ikizminikler çok şaşırdık ilk kez yaşıyorum iki cihazda da çıktı çıkıntı. Erkek diyemiyoruz dedi kız ama bı çıkıntı var dedi Rabbim yardımcımız olsun dua beklerim
Rumeysagnc ikizkelebeklerim06 ikizkelebeklerim06 acaba çift cinsiyet olabilir mi korkutmak istemem ama bi ihtimal
ikizkelebeklerim06 _Koncuy_ amin inşallah uzman doktor dahil aynı şeyi soyleyince moralim bozuldu. Cihazı iyi olan başka bir doktora gidicem inşallah 😔
_Koncuy_ ikizkelebeklerim06 bozmamaya çalışın moralinizi, içinizi rahat tutun bol bol dua edin, inşallah kötü birşey çıkmaz🌼
ikizkelebeklerim06 Umarım yanilmadir yarın bı doçente randevu aldık. Şimdiye kadar sorunsuz ilerleyen her şey bı anda alt üst olmaz inşallah 🤲 mevladan gelen herşeye boynumuz kıldan ince ama rabbim inşallah feraha çıkarır