YaseminnS Merhaba kızlar, 12 haftalıkken doktorumun tahmini erkek yönünde oldu. Ama ben hep kız hissediyorum ☺️ Başına böyle bir olay gelen oldumu yani önce erkek diyip sonra kız olan 😀Çok meraktayım hala bir Ümit var :)
Burcuu3761 YaseminnS bi tanıdığımıza erkek demişlerdi kız tüm ihtiyaçlarını kıyafetleri almış şimdi kız demişler😃
esmirna16 YaseminnS Ben hep erkek hissediyordum doktorum kız dedi. Detayliya kadar bekledim ben de. En net detaylıda belli oluyor. Tabi doğumda sürpriz çıkanlarda vardır ama o da nasip heralde 😂
YaseminnS esmirna16 Ne olmasını istersek onu mu hissediyoruz acaba ben kız istediğim için bütün belirtilerimi kızmış gibi hissediyorum 😄
91ARIN91ASK YaseminnS bir tanıdığım doğana kadar kız denmiş ama erkek olmuş zavallı bebek pembelerle çıkmış hastaneden
YaseminnS Aryaliya Aryaliya İnşallah benimki de yanılmıştır 😀 Erkek kız farketmez ama bir oğlum var gönül işte bide kız istiyor :)
Mucizem09 YaseminnS Doktorum seminerdeyken başka bir doktora yönlendirmişti 12.haftada erkek gibi gözüküyor demişti. 16.haftada kendi doktorum kız olduğunu söylemişti. İlk gebeliğimde ☺️
Melek-bebek YaseminnS banada doktor erkek bir ay sonra teyit edicez dedi benimde içinde hep kız hissi var bakalım kontrolde ne cikicak
YaseminnS Melek-bebek bana da bir ay sonra gel demişti tekrar şimdi 14+5 olduk farklı bi doktora gitsem mi teyit ettirmek için diye düşüp duruyorum :D :) :)
Sweetie YaseminnS ben başıma geldi aynı şey😅 12. Haftamda % 90 dedi 16. Hafta ve sonrasında hep kız denildi şuan 34 haftalığız
Rima6830 YaseminnS bana da 16. haftada yüzde 80 Erkek dedi 🤷♀️ bir sonraki muayenede tekrar bakarız dedi🤪
esmirna16 YaseminnS aslında ben kız istiyordum en başından ama hislerim erkek diyordu. Kız dedi doktor. Gerçi hep söylenen gibi gerçekten sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlarda gerisi önemli değil 🥰🥰💞💙💞💙
Gulgok YaseminnS tam 12.haftamda erkek denildi ve doktorum çok net konuştu ama bir dahaki gidisimize belki değişir diye kendimi hala hazırlamıyorum😂
Gulenc21F Banada 12 haftamda gıttım net erkek dedi. %95 erkek dedı hatta ben sormadan cınsıyetide belli istersen soyleyebılırım dedi bende tabıkıde dedım erkek dedı. Ama hep kız hıssedıyorum degısıcek sanıyorum yasa gönlüm kız ıstedı ıcın oyle hıssedıyorum bılmyrm ama kasım basındakı kontrolumu beklıyorum bende 😍