Busbus58 Hangisini tavsiye edersiniz . Bide kılları normal jilet gibi mi çıkarıyor. Lazere ara vermek zorundayım o yüzden jilet kullancam
Dlngnz Busbus58 bende hamile kalınca lazere ara verdim Venüs kullandım bana normal jilet gibi çıktı canım belki kullandığım ilaçlardandır bilmiyorum artık
Twinsmomm01 Busbus58 bende mor olandan kullanıyorum kullanımı çok iyi ama normal jilet gibi çıktı gerçekten ama hamilelik döneminde mecbur 👊🏼
Ozgerella Busbus58 Ben yeşil gibi olanı kullanıyorum senelerdir. Ama jelli istiyorsanız mor olanı da iyi. Ben de lazer yaptırmıştım senelerdir çıkmıyordu, hamilelikte ayıcığa döndüm. Doğumdan sonra çoğu döküldü. Hamilelikten beri de venüsle alıyorum.
momofboys Mor olan rengini kullanıyorum aşırı memnun kaldım bende lazer sonrası kullanmaya başlamıştım
gmzcvk Busbus58 venus riviera kesinlikle cok uzun sure kullanim sagliyor ve normal jiletler gibi ertesi gun hemen cikarmiyor ayrica kalinlastirmiyor.. en azindan bende boyle
Cheerfulmom Busbus58 Bende mor olanı kullanıyorum 5 bıcaklı olanı biraz daha pahalı ama 3 bıçaklısı da aynı. Benim normal jilet gibi çıkarmıyor ağda yapmışım gibi yumuşacık kollarımı bile onla alırım tüy tüt çıkar ama normal jiletle alınca sert çıkıyor.
nazeninhanim Busbus58 swirl diye geçiyor sanırım , 5 bıçaklı olanlar. Mor rengi. Gerçi mor 3 bıçaklı olanlarda var. Ama sen 5 bıçak olanları tercih et. Mümkünse internetten al yedek başlıklı çok daha uyguna geliyor
nazeninhanim Ayrıca jilet bu normali anormali yok. Sadece 5 bıçaklı daha iyi kesiyor tüyleri üç bıçaklılara göre o yüzden bir gün daha pürüzsüz kalabiliyorsun başka bie sebebi yok