Yaseminakkoyunk inan kendine eskisi gibi olacaksın çok daha iyi olacaksın hatta ☺️ gece 12de başlayıp gece 3te bitirdiler dikişimi sayamadılar artık tamamını. Çok fazla kan kaybettim. 5 kere bayıldım. Ölümden döndüm ünite ünite kan nakli yapıldı. Ama o sa geçti.. Dış dikiş iyileştikten sonra içinin de ağrısı azalınca bitecek hepsi 2 ay boyunca kanamam oldu bitti sonra şimdi ne kanamam var ne de ağrım sızım. Dilediğim gibi hareket edebiliyorum. Artık herşeye yetebiliyorum. Bende senin gibi sezeryan olsun dedim 4 gün sancı çektim yalvardım sezeryana alın diye almadılar ama. 3 hastane gezdim o sancılarla birlikte. Ama sezeryana almadı hiçbir hastane. Özel dahil. Vardır bir hayır diyorum. Çok şükür 🙏belki sezeryan olsaydım şimdi böyle rahat olamayacaktım.. En ufak bi harekette, soğuk algınlığında bi ağrı, sızı… Kaç yıl geçerse geçsin bir de… Ben 40 gün full yattım yemeğimi annem getirip yatağımda bana yediriyordu kendimi işe yaramaz biri gibi hissediyordum. Ama geçti. Sadece sabret. Güzel günler çok yakın.. Evladını kucağına alıp güzel şarkılarla dans edeceğin günler çok yakın 🌺🌺