Iraz Kızlar danone meyveli yoğurt zararlımı gebelikte birde bugun hazir mantar çorbası yedim zararlımı sizce
justwaiting Iraz meyveli yoğurttan zarar gelmez ama çorbayı bilemiyorum, meyveli yoğurdu da kendiniz yapmayı deneyin yoğurt bal ve istediğiniz meyve şeklinde, hem katkısız olur hem taze meyve olur 🌼
Edizinannesii Iraz paketli ürünler çok önerilmiyor ama hangimiz yüzde yiz dikkat ediyoruz tabiki hayır. Abartmadıkça canının istediğini ye canım bisey olmaz Allahın izniyle🤲
Arifcan16 Ben zararlı oldugunu bilmiyorum ama bende tüketyorum arada sırada oluyo ogle kacamaklarımız bişey olucaganı zannetmıyorum 🤷🏻♀️ Yinede dikkatli olalım ama
Deletedmom355 Iraz danone yiyorum arada bir üst üste olmamak şartıyla :) hazır çorbayı hiç yemedim normal hayatımda da yemiyorum ama bir kez yediysen bişey olacağını sanmam
Cemrenur Iraz hazır çorba yemeyin bence çok katkı maddesi oluyor. Ama meyveli yogurttan bende yiyorum😀
justwaiting Pinkyellow normalde de tüketmemek gerekirken hamilelikte kaçınmak lazım, önceden bende severdim ama ogrendigimden beri 4 aydır ağzıma sürmedim
esmirna16 Iraz Paketli ürün mumkun olduğu kadar az yemeye çalış ama bu kadarindan da birşey olaacagini sanmiyorum. Pişmemiş et daha zararlı mesela. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sibelyldz Hazır çorbayı hayatımdan çıkaralı uzun zaman oldu içeriğinde katkı maddesi çok he tabi paketli ürün hangimiz tüketmiyoruz ki oda bir çelişki 😀 danoneyi bilemedim açıkcası