Annexxx31 12 bebegim kontrole gittik hocamız çıkıntı yok büyük ihtimal kız dedi sizce cinsiyet tahmini doğrumudur
Zemirayda Annexxx31 14 16 hafta belli olur bence tahmin etmiş yinede emin olmak için biraz daha bekle canim
Seymalmina Annexxx31 bana da %80 kız dedi 12. Hafta da değişebilir de dedi suan kızçemizi bekliyoruz 😍
S_S NerminBal bence kendinizle kıyas yapmayınız bazı doktorlar 11ve 12haftalarda kemik yapısından cinsiyetini söyleyebılıyor ve değişmiyor o şekilde etrafımda çok örnek gördüm herkes farklı ve eğer doktor tecrübeliyse doğru olabilir yani
Bsryrd NerminBal benim doktorum soyledi 12.haftada soyledi kiz oldgunu kesin suan 16+5′im hala kız degsmedi
NerminBal S_S hiç sanmıyorum kimi gördüysem hepsi Farklı çıktı kesinleşmesi için 16 haftadan sonra doğruluğu oluyor.
S_S NerminBal bilmiyorum benim etrafımdada hep 12.haftada ne söylediyse doktor o şekilde çıktı hiç yanılma olmadı ama elbette yanılanlarda vardır
Mutlumklnc Annexxx31 banada aynısını dedi doktor cuma 17 haftalık olcam randevum var bakalım değişecek mi 🥰