CansuBeslan Merhaba, 8 haftalık hamileyim hiç hcg değerime bakılmadı, 4 haftalıkken öğrendim direk ultrasona alındı ve kese göründü gerek duyulmadı bakılması gerekir miydi?
Minik-anne-12 CansuBeslan normalde 3 kere kan alınmsı gerekiyor değern düştümü yükseldimi diye ben ilknde verdm 2.cide tekrar verdim 3. De bir daha vericem
Bmom CansuBeslan benim bildiğim de bakılması gerekiyor canım düzenli artması gerekiyor çünkü sağlık ocağında da baktirabilirsin
senakhrmn CansuBeslan kese göründüyse bakmaya gerek yok canım doktor gerek görürse isteyecektir zaten.
Deletedmom355 CansuBeslan bnce gerek yok. ki kese görünce hiç isteyen doktorum olmadı 4 farklı doktora gitmeme rağmen.
Birgul CansuBeslan ben en son keseyi gördüğüm zaman verdim normal çıktı ondan sonra daha istemedi doktor kalp atışında falan
Yenianneadayi2208 CansuBeslan aynı durumu bende yaşadım ve 3 farklı doktora gittim hiç biri keseyi, bebeği görüp kalp atışlarını duyunca (4+3) gerek duymadılar.Herhangi bir şey de söylemediler.Sonuçta çok gerekli olsa biri istemese bile diğeri kan testi isterdi ama yine de size yanlış bir bilgi verip yönlendirmek istemem.Hayırlı olsun bu arada.Sağlıkla alın kucağınıza 🌸
Edizinannesii CansuBeslan normalde ilk betaya bakılır 24 saatte artması gerekir vs. ama sizin doktor bayağı hızlı çıkmış kese varsa inşallah en kısa zamanda kalp atışını da duyarsınız 🥰
CansuBeslan Haftada doktor kalp atışını gördü ancak çok derinlerden bir ses geliyordu 7+3 de daha net duydum hem atış sayısı artmıştı bakalım bir sonraki kontrolü bekliyorum sabırsızlıkla 😇