Zemirayda Aysenur17 bünyene bağlı canım ben 25 kilo aldım yedim baya 😂 ama çok şükür verdim 21 kilo verdim 5 ay oldu doğum yapalı verdim çok şükür son 4 kilom kaldı 🤲
Seymaogz Cansiin bende toplam 15 kilo aldım. 15 kilonun 6 kilosunu bir ayda aldım kalan 9 kilosunu diger 8 ayda aldim 😂😂😂
Guluc Aysenur17 38+3 17 kilo aldım bebeğimde yaklaşık 3600 müş tabi sapmalar olabiliyor doğunca asıl olanı görcez 10 kilo felan gidiyormuş sanırım doğumda 5 kilo kalda bana sorun yok zaten 50 kiloyla kalmıştım iyi olur azıcık toplarım hem zayıflıgı sevmiyorum
Sedaca Aysenur17 bende 31 haftalıgım 4 haftadır hızlı kılo almaya basladım bundan once yavas dı kılo alımım
SerpilAVCI Aysenur17 ben ilk gebeliğim de sadece 6 kilo almıştım. Şimdi 2. Bebeğime 8 aylık hamileyim 13 kilo aldım.🤦🏻♀️ Bünyeden bünyeye değişiyor canım.😊
nazeninhanim Aysenur17 kaç kilo aldığınızın boyunuzla ve hamile kaldığınız kilonuzla çok alakası var. Genel olarak zaten kilolı hamile kalanlar 5,6 kilo alıyor. Ama zayıf ve balık etli hamile kalanlar 15 kiloya kadar alıyor.
Alyaamm1616 Aysenur17 3 doğumum Ocak 20 denk gelecek tahminen benim de 3bucuk ayım var. 40kiloyla kaldım 43kiloyum şuan
DaisyMom Aysenur17 67 ile gebe kaldim 66 dustum.Simdi 71 olmusum.3 kilo aldm saniyordum sok oldum.Cok yiyorum valla yapcak bisey yok son aylar daha cok aliniyor deniliyor bakalim.bu arada 20+4 gunlugum