Hnfth Duygu4444 Aralık başında bekliyoruz inşallah prensesimi belkide Kasım sonu alırlar sezeryan olcak maalesef
Eliff66 Duygu4444 valla olunca oluyor canim en küçük çocuğum 14 yaşında 🙈buda sonradan geldi boyle süpriz yaş 39 olunca böyle düşündük ama genede hayırlısı diyorum🤲❤
Duygu4444 Eliff66 benimde en küçük kardeşimle aramda 16 yaş var🥰 yaşınız daha gençmiş ama bağlatmayın derim 💓
Mina01 Duygu4444 karın ağrısı mi benim alt karınım ağrıyor ya haftaya kontrolüm var acaba yine enfeksiyon mu var
Duygu4444 07elf aa ilk defa duyuyorum bunu benimkide öyle yapıyor o yüzden mi ağrılarım oluyo acaba 😂
Eliff66 Duygu4444 valla bunada korunken hamile kaldigim için 🙈artik böyle yapalım dedik genede hayırlısı olsun
Hnfth Duygu4444 ilk gebeligimde makat gelişten dolayı mecburi sezeryan oldu bundada 2sene geçti daha yeni ondan mecbur sezeryan diyor doktorlar
Rmysa23 asliiiiii87 benimde öyle nefesim kesiliyor aniden böyle bıçak saplanıyor gibi oluyo bir de karnımın alt tarafına baskı hissediyorum ağrı saplanıyor