Zeytinli Bilgee ben havuza gidiyordum haftada 3 kez. Gitmemde sakınca olmadığını söyledi doktorum ama enfeksiyon riski nedeniyle bıraktım.
Bnarinn Bilgee hiç bi sakınca yok ç doktorum bana girebilirsin diyo. Ama tampon olayını hiç sormadım 😳
deletedmom16 Bilgee valla ben denize çok gittim kiZımda 9 aya kadar 😂😂😂 9 aylikken bile suyun altına girip çıkardım hiç bişe de kullanmadım bişe olmadi da 😉
Ekimannesi Bence tampon daha sakıncalı, eğer Deniz suyunun mikroplu olduğunu düşünüyorsanız, tampon takarak o suyu engelleyemezsinizki, tampon suyu emen bir aparat...
Oznurdeniz Bilgee hamileler için en iyi spor yüzmektir havuz değil de denize rahatlıkla girebilirsin bir sakınca yok ama sabah erken saatleri ya da kalabalık olmayan yerleri tercih etmelisin 😉
YazCilegi Bilgee Deniz en güzel spor bizlere 😍 Sadece ıslak bikini altını değiştir çıkınca,enfeksiyona sebebiyet verebiliyor nemli kalırsa
Aliceindunyasi Doktorum denize girebileceğimi ancak ıslak mayoyla kalmamam gerektiğini söyledi yüzmenin hamilelikte faydalı olduğu söyleniyor havuza girmek riskli diye biliyorum ben
Ceyduygu Bilgee Henüz girmedim ama bayramda tatile gideceğiz insallah doktorum havuza değil ama denize girebilecegimi söyledi. Tampon enfeksiyon riskini arttırır normalde bile cok sık kullanılması önerilmiyor canım. Pis suyu emiyor denize girdikce rahimde bekledigi icin mantar vs yapabilir