Minersin 5 ayda 6 kilo aldım. Gebelik şekeri çıktı, yediklerime dikkat etmeye başladım. Her gün yürüyüş yapıyorum. Son bir buçuk aydır kilo alımım durdu. önemli olan sağlık. Kilo verilir.🌸
AlpCinarim Eda-gnbkn bol bol su iç canım, hergun yürüyüş yapmaya çalış, ben doktorum da sık sık kilo.konusunda beni uyarıyor, vajina da yaglandigi için normal doğumu zorlastirirmis kilo. Sen canını sıkma ama önlemini al
yaseminyasemin Eda-gnbkn birde günlük içeceğiniz suya bir kimon dilimleyin dinlendirip onu için oda ödem atıyo iyi geliyo
Dnacar83 Eda-gnbkn zaten ramazanda kilo.aldim hatta ramazanin son 8 gununde hamile oldugumu duydum.diyette yapamadim en iyisi.dikkat etmek zaten ilk 4 5 ay anneden beslenmiyor 6 ay dan itibaren anneden kalsiyumu falan almaya basliyor dediledlrdi
Eda-gnbkn Dnacar83 aynen bende sizin gibi oldum zaten biraz kilolu ha ile kalmıştım pandemiden dolayı dışarı falan çıkamayınca ne yapalım kısmet veririz 😊
Kubraoomer Eda-gnbkn aynen canım bende senle aynı durumdayım şu an tek derdim onun sağlıklı Bi şekilde doğup elime sağ salim gelmesi