mirka8696 Sulebebek neden bu kadar sinirlendiniz anlamadim, bencilligin aksine daha ise yarar diye dusundum hatta niyetim o şekildeydi. Herkesin fikrine saygim var sadece öneri sundum
Sulebebek lisansli_Mom49 size kesin çıkacak galiba 7 kişi 500 tl olunca çıkmazsada hayal kırıklığınız büyük olacak gibi yine de tedbirli olmak lazım 😎
lisansli_Mom49 Sulebebek başta bilmiyorum 5000 olduğunun ödülün cnm sonra gördüm 10 kişiye 500 tl olsun isterim
Busra0519 Sulebebek tabikide öyle ne kdar çok insan faydalanırsa o kadar güzel olur bunun aksini düşünen yoktur bence ?
Busra0519 Sulebebek ayrıca fazla insanın kazanma ihtimali bizim içinde iyi olur kazanma şansımızı artırır
meryemisloading Bu arada profilime foto yükleyemiyorum sebebini bilen var mı? Sayfadan atıyor tam yüklerken ve kaydet tuşu da yok?
Emsel01_47 HappyMom Bu uygulama dünyadaki en iyi uygulamalardan biri ve insana sağladığı katkılar akıl almaz derecede hem güzel hemde eğlenceli çocuk gelişiminde bilgisi olmayanlar için bence en gerekli uygulamadır happy mom kurucularina teşekkür ve şükranlarımı iletirim.♥️♥️
Rabianr06 adm inş bin sefer çıkar hiç bir şey alamadım durumumdan dolayı 2 ay kadar bir şey kaldı Doğuma çıkarsa çok mutlu olacam