Senaylcf Merhaba :) hamile olduğumu 1 gün önce öğrendim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. sizlerden bir konuda desteğe ihtiyacım var Anadolu yakasında ikamet ediyorum Maltepe ve civarında bana kontrole gideceğim bir doktor önerebilir misiniz ve hastane tabi :) çok sağ olun ❤️
Yineyeniden Senaylcf merhaba bende 8 haftalık hamileyim tavsiye üzerine bahar ergen hanıma gittim kendine ait klinigi var ilk izlenimim güzeldi cuma gününe tekrar randevum var düşünürsen klinigi Maltepede
izgi Senaylcf merhaba hem devlete hem özele gidiyorum ama önerim devletteki dr.kesinlikle.Şuan Koşuyolu validebağ ek binada Dr.AHMET YAVUZ
sedabudak Yineyeniden Bahar hnm çok iyidir bende ona başlamıştım medical park pendikteydi,özel muaynesini açınca maalesef devam edemedim uzak diye. Eminim memnun kalacaksınızdır
Bebislerimiz Senaylcf memnun kalirsin donanimi cok iyi cok bilgili ve normal dogumda derece yapmis bu doktor ne zaman kontrolun
Senaylcf Bebislerimiz 17 ekimde hamileliğimi ayın 5 nde öğrendim biraz geç kalıyorum ama daha erkene de cektirebilirim durumlara göre
Yineyeniden sedabudak ikinci kez gittim dün devam etmeye karar verdim aklımdaki herşeyi sordum sabırla cevap verdi beni inanılmaz rahatlattı ☺️
sedabudak Yineyeniden en güzelini yapmışsınız,gerçekten çok başka bi dr ve normal doğum yanlısı,ama kontrollerime hep eşimle gittiğim için iştende sıkıntı olmaması adına pendik medipole geçiş yaptım,şimdi ki doktorumdanda memnunum bahar hanımı aratmadı şükür
Yineyeniden sedabudak sizin adınıza çok sevindim iyi Bi doktora denk gelmişsiniz yine bu süreçte doktor çok önemli