Gd1992 Kızlar şampuan vucut losyonu liflemek ıcın pişik kremi ıcn ve bebegın camasırlarını yıkamak ıcın onerilerınızı alabilir mıym alıs verıse cıkcamda
Tugce1803 Gd1992 Şampuan, losyon, pişik kremi mustela Çamaşır deterjanı Green Clean, Duru granül sabun,dalin granül sabun
minik0507 Gd1992 sampuan deterjan ve yumusatici dalin aldim pisik kremi sudocrem losyonda johnson baby
Zahideuras Gd1992 pısık kremi sudocrem kullanıyorm vucuduna bebek yagı suruyorm deterjanda duru granul matık
UmayAsya Tugce1803 pişik kremi için mustela çözüm kremdir yani pişik olduktan sonra kullanılabilir bariyer krem almanızı öneririm pisik olmaması için annem eczacı ondan öğrendim bende araştırınca doğru olduğunu gördüm 😊
minik0507 Tugce1803 ailemde cevremde herkes dalin kullaniyor yumusaticida dahil hicbir sorunla karsilasmadik. Biraz bebekten bebegede degisiyor her urun her bebege yaramiyor bunu anca bebegim dogunca anlayabilirim kullandikca 😊
Cemrenur Gd1992 bubchen aldım pişik önleyici olarak ama sanırım pisikkken de iyi gelecek. Geçen gün kolumu yaktım çok kötü ne sürdüysem fayda etmedi onu sürdüm 1 saatte kabuk bağladı valla iyiki almışım 😍 içeriği de temiz
91ARIN91ASK Gd1992 pişik kremi bulgarların kulandığı mavi minik kutu var ondan deterjan da duru granül. Dalan granül ve çamaşır sodası
Prenses58 Mom092 hem bebek hemde anne için en doğru ürün bence ben ilk oğlumda kullandım şimdi sıra bu oğlumda bende sudocrem aldim tavsiye ederim
Gamzes Gd1992 şampuan krem yagı mustela pişik bepanthol sıvı detarjan ve yumuşatıcısı şokun ürününe bayıldım bebe land tam bebek kokusu içerigide saf gidip gelip kıyafetlerini kokluyorum
Ruveydaasker Gd1992 bepantol cok ıyı geldı kızıma kullandım sımdı oglumda kullanıcam insallah pişik ıcın
Semanurry minik0507 instagramda mühendisinoğlu diye bir sayfa var araştırıypr en faydalı en güzel ürünleri paylaşıyor. Dalini de tavsiye etmiyor sayfasına göz atabilirsiniz ☺️
Kubrataskran Pişik kremi bepanthol aldım. Şampuan dalin. Çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı olarakta sakin granül sabunla sakinin yumuşatıcısı
Tugce_Simsek Ben pisik kremi PENATEN aldım Şampuan ve sabunu SEBAMED aldım Kıyafetleri için de deterjanı GREEN CLEAN, DURU GRANUL SABUN almayı düşünüyorum.