Dilaysevtkn 2 gün önce tetanoz aşısı oldum kolumda çok fazla ağrı var ve bütün vücudum da şiddetli ağrı halsizlik kırgınlık var sürekli ısıtmam tutuyor aramızda aynı yan etkileri yaşayan var mı ?🥴😔
Burciin19 Dilaysevtkn geçmiş olsun 🙁 bende üç gün boyunca halsizlik geceleri ateş oldu ilk iki gün kolumu oynatamadım günden güne geçiyor ama
Busraveminisi1 Dilaysevtkn 6 gün sürdü benim ağrı halsizlik canım ama ateşini takip et 3 günü gçerse doktoruna bildir
asliiiiii87 Dilaysevtkn 1.dozda bende oyle olmustum, 2.doz pek etkilemiyor. Buz koymak cok ise yaradi bende.
Duyguork @Dilaysevtkn ben iki dozu da oldum hafif ağrı dışında bir şey olmadı bebişimiz için herşeye katlancaz mecbur kendinizi hep iyiyim diye şartlandırın
Ezgim İlk bir kac gün kolumda sertlik agri.oldu yaklasik on gun de kolumun ustune yatamadim cok acıyordu
Tatlianne_ Dilaysevtkn benimde kolum çok ağrıdı bende geçen hafta oldum aşıyı üstüne yatamiyordum bir kaç gün öyle devam etti sonra geçti
Edizinannesii Dilaysevtkn bende ilk dozda sadece kolumda yanma olmuştu ama ilk gün değil bi sonraki gün başladı. 2. dozda çok hissetmedim sanırım bünye alıştı 🤭
Naneliseker01 Pazartesı oldum ben de bugun agrısı hafıfledi anı hareketlerde hıssettırmıyor kendını artık ama ates fln olmadı