monaroza Seseff Ben ilk evde test yaptığımdan beri hep bi erkek bebek gelirdi gözümün önüne cinsiyetini öğrenene kadar da oğlum diyesim gelirdi içimden gerçekten de oğlum oluyo içime doğmuş 😊🥰
Nurbl Seseff ayyyy hep erkek hissetmiştim oğlum diye severken kızım olacağını öğrenince şoke olmuştum 🤪
MihricanA Seseff 14. Haftada merak ettim ozel bi doktora gittim hemen gösterdi sonra detaylida baska bi doktor daha erkek dedi her muayenemde söylüyorlar artik 4 doktor da gösterdi 😂
Oglumkizim Erkek hissettim başından beri hatta 5 rüya gördüm 5ide erkek bebekle alakalıydı sonuç olarak erkekmiş ☺️
Ksksksl Seseff evt benimki doğru çıktı hep erkek tir diyordum eşime doktora gitim Koza benziyor dedi ama sonrası puf çıktı şimdi çok şükür bir oğlum olacak kız erkek fark etmez ama hislerim doğru çıktı diye çok seviniyorum lafımım altında kalmadım yani😄😄
Mom4265 Ksksksl bende 15 haftalık hamileyim. Dün doktora gittim cinsiyetini göstermiyor ama benim bir fikrim var dedi ve tahmini kız olduğunu söyledi. Kız istiyorduk biz zaten ama tahminen diyince ikilemde kaldık. Böyle olan var mı acaba sonradan değişen