Esmakoksal Ya kızlar çocuğun ilk cinsiyetini öğrenen anne baba olarak biz öğreniyoruz, partinin amacını anlamış değilim 😆😆 yapmak istiyorum ama benim düşündüğüm gibi düşünen var mıdır acaba 🤗
EsinCemreDogan Esmakoksal Hayır, doktorunuza zarfa cinsiyeti yazdırıyorsunuz. Yada yanınızda yakın bir arkadaşınız gelip doktor ona söylüyor o organize ediyor. Yada ben mi yanlış anladım sorunuzu 😂
monaroza Esmakoksal Biz ilk olduğu için heves ettik biraz doktorumuz yazıp zarfa koymuştu biz de malum virüsten dolayı evde kendi kendimize bi hazırlık yapıp öyle öğrenmiştik anı kaldı bize de videolar fotoğraflar 😊 ama önce kendisi doktorda öğrenipte ailelere söylemek için kutlama yapanda var
Elmaveannesi Esmakoksal canim doktora gittiginde cinsiyeti soylemeyin bi kagida yazin diyosun doktor bi zarfa koyuyor cinsiyeti sende onu arkadasina veriyorsun o balon hazirliyor. Yani sen bilmiyosun cinsiyeti :)
sevara Esmakoksal ya bende yapmak istiyorum ilk bebeğimiz ama herkes biliyor artık cinsiyetini içimizde tutamadık😅 ama yinede yapmak istiyorum hatıra kalsın diye. Kendi doğum günümde yapacam diye planlıyorum.
Ecenklv Bu yuzden yapmadim ama annemlere soyledi ilk doktor, esimle ben sonradan ogrendik surpriz bize oldu😬
Ebruu32 bizim de öyle olmuştu anne baba olarak muayenede öğrendik ve duyurmak için bir parti duzenledik 😇
Gulsum_coskun Esmakoksal biz biraz sabırsız anne baba olduğumuz için kendimiz öğrendik ama içimizde kalmasın cinsiyet partisi diyede açık alanda sevdiklerimizle baby shower tarzında cinsiyet duyurduk 🥰