Zeyne_yusuf0142 Kızlar çok özürdileyerk soruyorum. Aditme birgün var ama 10 gün sonra felan adet oluyorum düzensiz olduğu için. Ama buğün farketttim böyle sünen beyaz bi ir akıntı gördüm acaba yumurtlama olabilrmi☺️
Elifmstf Zeyne_yusuf0142 evet akışkan uzayan bı akıntı yumurtalama oluyor o dönemde akıntı miktarı da artıyor canim
Guluc Zeyne_yusuf0142 ben şefaf uzayan akıntıyı gördüm direk ilişkiye girdim 2 gün çok şükür şimdi doğumu bekliyorum değerlendir hemen 🙏🏻
Zeyne_yusuf0142 Guluc ay inşallah deniycem ama şefaf degil benimki böyle süt beyazı resmen sünüyor yani su akar yavaş yavaş akarya aynen öyle 🤷♀️🤷♀️anlam vermdm çok araştırdım anlmdm
Guluc Zeyne_yusuf0142 rengi farklılık gösterebilir canım uzaması yumurta anlamına geliyor lastik gibi zaten farklı oldugu için anlıyor insan daha sonra benim adet olucağım gün gelmişti sicak sicak birşey geldi aha dedim adet oldum bir gittim süt akmış resmen süte benzer bir akıntı o an anladım hamile oldugumuda o zmana kadar cok denemiştim olmuyordu zamanı gelince tuttu demekki :)