Tugbax68 fatmaozdemir1 ne güzel bende cok begeniyorumda benim esimin tarafi cok dengesiz akillarina dizi bile gelmez ne hastaligi varda sifa gelsin diye sifa koydunuz derler😁😁
Deletedmom54 Tugbax68 evet benim ezgi diye yakınım var sülalede herkes ne eziyet etti de bunu koydunuz diyodu ezginin anlamını bile bilemeyip eziyetle bağdaştırmışlar düşünün şifaya neler yapmazlar :D
fatmaozdemir1 Tugbax68 Tugbax68 annem çok istemişti bizde de ilerde doktor olur şifa dağıtır belki demişti
Tugba_c Babyy_kiss ben Eliz ismini çok beğeniyorum ama eşimle anlasamadik 😂 kızıma Sarya adını koymaya karar verdik 💓🌺
Mammimammi Babyy_kiss kızım olsaydı Elçin koyacaktık. Degişik degil ama bence kulaga hoş geliyor. Fikir olsun 🙂
rodin123 Babyy_kiss 1 buçuk yaşında kızımın ismi arin idil şimdi ikinci kızıma hamileyim onada roza doğa koymaya karar verdik
Derino Burcuu3761 benim ananem 80yaşında adı Senem çok çok güzel isim ama anlamı kötüymüş Sanem ve Senem ikisi de put tapmak anlamındaymış .yoksa ben de şimdiki dogacak Kızımın ismine vermek istiyordum .
Ceco123 Babyy_kiss lavinya ve sidelya anlamları çok güzel kızımın adı Eftelya ikinci kız olsaydı sidelya koycaktim ama erkek oldu sidelya olum çiçeği lavinya yıldız çiçeği olum çiçeği demelerinin sebebi beyaz bir çiçek üstünde kan gibi damlalar var çiçeğin