Krizantem_ Merhaba suan 4+5im , yazlık kışlık ayırıyorum,yorgan hurç falan kaldirdim aslinda cok ağır değiller, ağır olanları esime kaldirtacagim ama sıkıntı oluşturur mu ? Biraz belim ve kasiklarim ağrıdı…
Ayten1994 Krizantem_ yapma..simdiki zamanlar kritik zamanlar hic kendinide yorma..bebegini dusun.burak ya
Bilgemert Krizantem_ ilk 3 ay tüm hamilelikler için en riskli dönem düşükler genelde bu sürede gerçekleşiyor, ya hepsini eşinize yaptırın yada biraz erteleyin. ağır kaldırmayın ev süpürmeyin fazla yorulmayın.
Tugce1803 Krizantem_ Yani iş olmasa da olur. Yapma, bırak eşin halletsin ya da birilerinden yardım iste.
Merveerhannn Krizantem_ bazıları kaldırıyor. Bazıları kaldırmıyor. Ben 7 haftalıklen bişi olmaz abartmıyım diyip iş yaptıktan snra ki kanamamı gördükten snra 2 haftadır koltuktan kalkmıyorm. Herkese göre değişir bu. Ne olursa ol önlemini al. Bilemezsin. Bişey olursa Allahım korusun onun acısı o bel kasık ağrılarından daha beter emin olki. İşlerin acelesi yok.
Burcuu3761 Krizantem_ ilk 3 ay dikkat et canım kaldırma sıkıntı yaşayabilirsin hatta yüksek yerlerede uzanma