eminesbr Nesli1993 şuan ikinci hamileliğim ilk bebeğimde baktım erkekti ve bir oğlum var şimdi tekrar bakıyorum yine erkek gösteriyor kısmet gönlümden de öle geçiyor haftaya görücez 💙
Bgmky Nesli1993 çin takviminin doğruluk payı %70 diye biliyorum. Bana erkek diyordu oğlum olacak inşallah 😊
Nesli1993 eminesbr benım ilk hamılelıgım doktor cınsıyetıne 20 haftalık ken erkek dedı ama takvime göre kız cıkıyor
prensesannesii_ Şuan cinsiyetini bilmiyorum ama her çin takvimi aynı göstermiyor birisi kız birisi erkek gösteriyor
Nesli1993 prensesannesii_ saglıklı olsun ama ilk diye kız cok istemiştim sonra erkek dedı doktor bir daha cinsiyet gosterme Dı Herseyını mavi aldık ınsallah supriz yapmaz 😊😊
prensesannesii_ Nesli1993 rabbim sağlıklı versin inşallah evlatlarımızı ama benimde ilk bebeğim hep bi kızim olsun istemistm ama hissettiğimde erkek bakalım ne olacak
Nesli1993 Bgmky benim son adet tarihim ile dollenme tarihim birbirini tutmadığı için cinsiyet degısıyor dollenme tarihine gore dogru cıkıyor cinsiyet hesaplama
Nesli1993 yesilesinti kıyafet konusunda sıkıntı yasarım diye korkuyorum sadece besık araba konusunda renk tercihini gri yaptım ama kıyafet hep erkek ıcın artık onları giydiririm basta kızım olursa 😊😊
yesilesinti Nesli1993 hayırlısı neyse o olsun tabi haklısınız. Ama ben hep diğer 2 oğlumda hissettim erkek olduklarını. Saglıkla kucagınıza alın inşallah 🤲🏻🥰
monaroza Nesli1993 Ben bütün cinsiyet hurafelerini denedim meraktan ama sadece çin takvimi tuttu 😅 tabi kesinliği tartışılır çünkü tutmayan da çok var