Gul-akb-2018 Kızlar canım çilek reçeli çok istiyo annem yaptı ama memleketten gelmedi daha. Bimden falan alıp yesem sıkıntı olur mu ki hazır gıda lar gibi
MiniKaya Gul-akb-2018 canm ne olacak ya 😀 hamileyiz biz hasta değiliz ki ☺️ Herkes organikmi besleniyor herkesin böyle bir imkanı mı var 😊 yada yabancı ülkede yaşayanlar sürekli hazır gıda tüketiyor çocuklar sağlıksızmı doğuyor 😊 canın ne istiyosa ye kendini şartlandırma 🥰
Serifeisitmir Gul-akb-2018 canım nim falan değil de bilindik güvendiğiniz bir markadan al sonuçta her an doğal besleyemiyoruz malesef
DaisyMom Gul-akb-2018 yiyebilirsin canim 20+3 gunlugum bu zamana kadar canim ne cektiyse yedim ictim 🥰
61Aysen Gul-akb-2018 ye bisey olmaz caninin bosy cektiginde yemezsen cocuk görgusuz olur demslrdi bna canm bisy cekmedi ama gorupte heves ettm sy oldgnda aldm valla bimdn her an organik bulamiyorz
61Aysen Nasippp bnde o yuzdn her yoruma fikrimi.yaziyorum normlde okur gecerm üşenirim heryre yazmya ama smdi bildgm bisy olsa yaziyorm fikirde yaziyorm haha