Kubra4444 Bayanlar 21 haftalık hamileyim maltofer demir ilacı ve magnezyum ilacı kullanıyorum Bu ilaçlar kullandığımdan beri İshal oldum Affedersiniz Herkes de aynı mı acaba doktorumu aradım ulaşamadım randevuma da daha var.. diğer Sorun da hamilelikte rezene içilebiliyor mu doktoruna soran var mı bunu
Deletedmom399 Kubra4444 demir ilaçları tok karna kabız ac karna ishal yapabilir. Magnezyumla beraber kullanıldığında ishal daha sık görülüyor. Doktorunuza sorun muhakkak ilaçları değiştirebilir. Rezene konusunda bir fıkrim yok 😊
Arasarzu Kubra4444 Maltoferi kullanamıyordum hem midem bulanıyordu hemde sizin gibi oluyordum içemedim randevuma kadar tek tük doktoruma değiştirmesini istedim şuan hap kullanıyorum daha iyi oluyor
justwaiting Kubra4444 rezene hamilelikte içilebilecek bitki çaylarından biri, bir diğeri de ıhlamur 🌼
melike14 Canım bende magnezyum ve Demir ilacı kullanıyorum ama ishal olmadım. Birisini sabah birisini akşam almaya çalış. Ben magnezyum ishal yapar diye duymuştum ama bende bir sorun olmadı ben kahvaltıdan sonra magnezyum, akşam yemeğinde ferrum içiyorum