Kısaca doğum hikayemden bahsetmek istiyorum 🐥🐣cumartesi günu sabahi kalktım evde güzel detaylı temizlik yapicaktim halilarimi yikamistim.evi güzelce temizleyip serdim.aksam söz kesmye gidcktk saat 12de çıktık.sahile gitmek istedik gece olmuş 3 altik yorgunluk bastı halszlestim eve dönmek için arabaya bindik arabada beklenen ağrı geldi çattı ama hiç doğum sancısı die beklemyordum yalancı sancidir dedim eşim kaynima bizi hasteneye götür dedi ben yok dedim once eve gidelim trafik okdr coktu ki bir türlü cikamadk başka başka yolarndan gelmeye calstk eve geldim direk duşa girdim duşa girip çıkarken ağrı fln artk yok kesildi yorgunluktandr dedim yattik sabaha kdr yarım yamalak yattım die bilirim sabah 8oldu makinaya çamaşırlarımı attım geçtim yatağa yine ağrı başladı tekrar yine umursamadım ama yine bi şüphe belki doğum sancisidir dedim.kalktim saçlarımı düzleştirdim.sonra lavaboya gittim baktım kan gördüm hemen eşimi uyandrdm kan gördüm doğum başlamış dedimm.apartopar annemi kayananmi aradık geldiler.ve hasteneye gittik nöbetçi doktor vardı kendi doktorum Pazar olduğu için yoktu nstye bağlandım ağrım az vardı sonrasında açılmama baktı 2cm acilman var dedi bu sanciyi evde ceksen senn için daha iyi dedi.tm dedim .doktorun yanına indim nsteye ve ultrasonda baktı bebeğin suyu ztn kalmamış doğumu başlatalım dedi tekrar yukarı çıktım hazırlandım suni sancı bağlandı artk o korktum sancı geldi çattı gide gide daha çok can yakan sancı beni bitirdi.esim sanci odasında benmleydi yarım saat kaldım tekrar açılmama baktı 6cm olmuştu tekrar odaya geçtim bu sfr annem ve kayananm benimle birlikteydi yarım saatte öle bellimi ovalayarak beni rahatlatmaya çalıştılar ıkınma hissi gelince şöyle demişlerdi bir iki kere o hissi hisstim ve söyledim tekrar baktı ve 10cm olmuştu çatala geçtim doktor geldi 3 4 ikinmamla az kaldı dedi ıkınma isteği gelince sert bir şekilde hiç nefes vermeden ikin dedi ama hiç bana az kalmış gbi gelmyordu son ikinmamla minik meleğim geldi o an dünyalar benm oldu ♥️♥️♥️