Sbnm06 Merhaba güzel anneler anne adayları, Tüp bebek yaptiranlar transfer sonrasi neler yaşadınız paylaşabilir misinz.vucudunz da herhangi bir degisim oldumu tutan yada tutmayan herkez başından geçeni bizlere anlatabilir mi☺
Deletedmom355 Sbnm06 ben bulantı karın ağrısı ve böbrek ağrısı çekiyordum dedim galiba oldu ama bi öğrendim ki böbreklerimi üşütmüşüz sıcak su torbası koyunca geçti tüm belirtiler 🙈 Ama transferin 8. günü kan verdiğimde hamile çıktım 😂 yani bende hiç belirtisi olmadı kan verirkende hamile değilim diye verdim çünkü hiç yerimde durmadım sürekli ev aradım merdiven indim çıktım. Fakat sıfır stresti ilk defa :) olmazsa bi dahakine diyordum :) öyle böyle 16 haftalık olduk şükür 😍
balarisi06 Sbnm06 bende pazartesi günü transfer oldum ah bilsem de söylesem 😁 ama bugün pembe akıntı geldi ve grip oldum yatak döşek yatıyorum inşallah bunlar pozitif belirtilerdir 🤲 sen ne zaman transfer oldun peki
Sbnm06 @balarisi06 aahh ilk gunler transfer sonrasi en iyi gunler sanirim:) 5 6. Gun gunden sonra bende kasik agrilari basladi 8. Gun inanilmazdm gece uykudan uyandirdi o denli bugün 10. Gun hafif agrim var ama ilaclardan mi yoksa tuttu ondan mi bilemiyorum:)
Sbnm06 @balarisi06 cok zorr cokk insallah emeklerimizin karsiligini aliriz:)senin kac yumurta toplandi kaçıncı gün transfer edildi
balarisi06 Sbnm06 ay inşallah yaa🥺😍🤲 benim 10 yumurta toplandı 3. Gün 2 embriyo transfer oldu canım senin?
Sbnm06 @balarisi06 benim 6 yumurta toplandı 5 i dollendi 4 ü 5. Gune kadar ilerledi 1 transfer yapildi dier 3 ü donduruldu