Busraercann Test yaptım iki gün önce adetliken çift çizgi çıktı iki gün normal adet kanaması gördüm üçüncü günde koyu kahve siyaha yakın bir renk oldu bugünde lekenme şeklinde oluyor normalde 7 gün adet olurum test bir daha yaptıracam ama korkuyorum
Merveerhannn Busraercann canım bi an önce yap , veya kan ber öğrenki belki doktorun bi önerisi olur bi tedavin olur belli olmaz önlem amaçlı bi an önce kesinleştir derim. İnşallah vardır
Sabipms Busraercann bende dün test yaptım 2 tane ikiside 2 çizgi çıktı bu gün sabah pembemsi akıntı geldi sonra kızardı rengi ve çoğaldı şimdide güçlü kasık ağrım var bu sabah yine test yaptım yine çift çizgi çıktı korkuyorum
Saliha12 Busraercann canım kesin olsun diye direk sağlık ocağına git beta hcg testi yaptır beta değerine bak önemli olan beta eğer hamilelik varsa sağlıklı yükseliyor mu o da önemli Allah gönlüne göre versin
EceEgemen Sabipms cnm kimyasal gebelikte olabilir daha önceden başıma geldi aynı şekilde testler pozitif ti regl oldum kan vermek içinde bekle derim en azından bir hafta